Så gör du dina utemöbler redo för säsongen

Underhåll av utemöbler

Med regelbunden skötsel av dina utemöbler bäddar du för en längre livslängd, både gällande estetiska som funktionella delar. Det finns olika rekommendationer beroende på t.ex vilket träslag och vilken ytbehandling, däremot brukar grundrutinen i det hela vara densamma.

Många upplever att det är mycket att tänka på inför sommaren, utemöblerna, balkongen, altanen, trädgården. Rengöringen och underhållsarbetet ska utföras på både trädgårdsmöblerna, trädäcket och parasollet. Dessa aktiviteter kanske inte är de mest spännande men att ha en mysig trädgård eller altan med fräscha utemöbler däremot – är mödan faktiskt väl värd. Skippar man år efter år rengöringsprocessen kan det leda till att mikrobiell påväxt sätter fart eftersom smutsen satt sig. Det i sin tur leder till att trät förstörs.

Vi skulle därför istället rekommendera att köpa ordentliga rengöringsprodukter och ta väl hand om dina fritidsmöbler – det kommer löna sig i längden. Att rengöra möblerna är i sig inte särskilt svårt, däremot är det bra att ha lite extra koll så du valt rätt produkter, så att ditt jobb inte förstör mer än det gör nytta. Rådfråga gärna oss kring vilket tillvägagångssätt som är mest effektivt och prisvärt för just dina ändamål.

Underhåll och rengöringVisa alla

Kampanj
Kampanj
Kampanj
249,00kr

Slut i lager

Kampanj
Kampanj
Kampanj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *