kundtjänst

I vår kundtjänst får du snabb och smidig hjälp. Vi tipsar och vägleder dig gärna fram till dina kompletta köp för alla tänkbara utomhusmiljöer. Ring 0470-380 10, skicka ett e-post till info@benisab.se, använd kontaktformuläret nedan eller skriv i vår chatt så ska vi försöka hjälpa dig så fort vi kan!

Innan du handlar i butiken ber vi dig att läsa igenom våra köpvillkor

Returer

Ångerrätten på två veckor gäller från dagen du mottagit varan och varan ska även vara tillbakaskickad eller tillbaka i butik inom de två veckorna. Returvaran ska vara i lika gott skick som när den gick ifrån vårt lager, det vill säga omonterad, oanvänd, oskadd i sitt orginalemballage. 

Reklamationer

För att reklamera en felaktig eller defekt vara ber vi dig kontakta oss omgående. Vi skickar dig en ny vara utan någon extra fraktkostnad, förutsatt att varan finns tillgänglig. Kan vi inte ersätta dig med en ny vara gör vi en återbetalning till dig när vi fått den defekta varan i retur.

Kontaktformulär

Förnamn, efternamn och e-postadress är obligatoriskt. Om ditt ärende handlar om en retur eller reklamation skulle det underlätta mycket för oss om du även anger ditt ordernummer.